jueves, 5 de junio de 2014

50 primeres cites

Henry Roth (Adam Sandler) és un veterinari especialista en vida marina àrtica que té el seu futur ben planificat; quan no està atenent als animals marins al Sea Life Park a Hawaii està trencant els cors de les turistes que van a la recerca de romanços estiuencs. Les relacions a llarg termini no són per a Henry, fins que un dia coneix a Lucy (Drew Barrimore), una professora d'art que pateix un desordre neurològic i perd la memòria cada nit. Des de llavors, Henry viu amb l'obsessió de reconquerir cada dia a la bella professora.







TÍTOL ORIGINAL: 50 first dates
ANY: 2004
DURADA: 99minutos
PAÍS: Estats Units
DIRECTOR: Peter Segal
REPARTIMENT: Adam Sandler , Drew Barrymore , Rob Schneider , Sean Astin , Dan Aykroyd , Amy Hill , Lusia Strus , Allen Covert , Blake Clark , Maya Rudolph , Lynn Collins



OPINIÓ PERSONAL:

Tot comença quan un jove anomenat Henry (un home a qui no li van molt les relacions a llarg termini), coneix a Lucy, una noia de la qual s'enamora, diguem, a primera vista. El que no sap és que l'endemà ella ja no es recordés de absolutament RES del dia anterior per culpa d'un accident de cotxe que va tenir, que li provoca aquesta pèrdua de memòria.









Però Henry no es rendeix, i està disposat a fer el que sigui perquè la seva estimada ho recordi, enfrontant-se al pare i al germà d'aquesta, que cada dia intenten ocultar a Lucy el que realment està passant, creient que no serviria de res no fer-ho. 

 Cançó de la pel·lícula







No hay comentarios:

Publicar un comentario