jueves, 5 de junio de 2014

Llop de Wall Street

Aquesta és la història de Jordan Belfort, anomenat 'El llop de Wall Street' pels seus multimilionaris negocis en el mercat d'inversió nord-americà i per la seva extravagant vida , marcada pels excessos propis d'una estrella del rock: sexe, drogues i, si cas, diversos centenars de milions de dòlars guanyats de manera fraudulenta amb la compra i venda d' accions a través de Stratton Oakmont, una signatura de la seva propietat que va marcar un abans i un després en la història de Wall Street. Aquesta és la increïble història d'un home comú que va començar venent gelats als setze anys i va acabar per guanyant centenars de milions de dòlars fins que, després d'anys evitant,tot el pes de la justícia va caure sobre l'esquena.


TÍTOL ORIGINAL: The Wolf of Wall Street
DIRECTOR: Martin Scorsese
PAÍS: Estats Units
ANY: 2013
DURADA: 179 min .
REPARTIMENT: Leonardo DiCaprio , Jonah Hill , Margot Robbie , Kyle Chandler , Cristin Milioti , Rob Reiner , PJ Byrne , Jon Bernthal , Jean Dujardin , Kenneth Choi , Joanna Lumley , Brian Sacca , Jon Favreau , Ethan Suplee .

OPINIÓ PERSONAL:
Aquesta pel·lícula tracta d'explicar-nos com Jordan Belfort, un empresari que treballa a la borsa, aconsegueix gràcies al seu intel·ligència i la seva astúcia pels negocis fer-se un home fastigosament multimilionari.

I l'únic que necessita per això és haver treballat per a una gran empresa amb un cap que el marca de per vida i una mini empresa amb la qual aconsegueix arribar on arriba.
Però com a tots, a Jordan se li puja el poder i els diners al seu cap. Es fica en les drogues, cada vegada li interessen més les dones (a part de la seva), el treball en la seva oficina es torna de tot menys formal, etc. El Jordan del principi i del final de la peli no s'assemblen en res. 

Però clar, ell no ha arribat a multimilionari de la forma més legal, i això també acaba tenint conseqüències. L'FBI comença a anar darrere seu i això es converteix en un problema més del cúmul.
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario