jueves, 5 de junio de 2014

Pulseres vermelles

A 'Polseres Vermelles', els metges cedeixen tot el protagonisme als pacients, en aquest cas, sis nois d'entre 8 i 17 anys que coincideixen en un hospital a causa de diferents malalties. Són joves que passen per moments difícils, que tenen càncer, anorèxia, trastorn d'Asperger, han tingut un accident ..., però sobretot són nois amb moltes ganes de viure i experimentar, d'enamorar, de riure, de jugar ... sense defugir les circumstàncies especials en què es troben, la història d'aquests sis nens i adolescents mostrarà les vivències i situacions pròpies dels nois i noies de la seva edat, però amb la diferència que el seu món és un hospital, i això farà que el visquin tot amb una gran intensitat.



CREADOR DEL PROGRAMA: Albert Espinosa
DIRECCIÓ: Pau Freixas, Oriol Ferrer
TEMPORADES: 2 (de momento)
EPISODIS: 28
IDIOMES: Español y catalán
CAST: Àlex Monner, Igor Szpakowski, Joana Vilapuig, Marc Balaguer, Mikel Iglesias, Nil Cardoner, Laia Costa



OPINIÓ PERSONAL:
Tracta sobre un grup de sis amics que es coneixen a l'hospital que estan ingressats, cadascun amb el seu problema, ja sigui càncer, un accident, problemes d'anorèxia ...
El grup es compon de cinc nois i una noia: Lleó, Jordi, Roc, l'Ignasi, Toni i Cristina.


Tot comença quan Jordi ingressa a l'hospital i ha de compartir habitació amb Lleó, un noi de la seva mateixa edat i mateix problema, ja que Jordi han d'amputar la cama. Allà ja es fan amics, i des d'aquell moment s'ajuden l'un a l'altre per poder superar-lo.




Més tard apareix un altre personatge important, Benet, un home d'edat gràcies al qual Lleó decideix crear un grup amb els seus consells, anomenat 'Polseres vermelles' (referint-se a les polseres que els donen quan els operen), començant nomenant a si mateix 'el líder ia Jordi 'el segon líder'.




"En tots els grups hi ha una llista específica de membres:
el líder, el segon líder (el qual seria el líder si no existís ja el líder), l'imprescindible (sense el qual el grup no podria existir), el guapo, el llest i la noia. "


A partir d'aquí comencen a conèixer als futurs components del grup. Com a Cristina, 'la noia', una adolescent anorèxica de la qual Jordi s'enamora amb només veure-la.


Però el grup en si comença de veritat després que operin Jordi, ja que mentre no es despertava de l'operació va somiar amb un altre noi anomenat Roc, que està en coma d'aquest mateix hospital, i quan Jordi es desperta decideix buscar-lo.


Finalment el troba, i el nomena el 'imprescindible', ja que gràcies a ell es trobaran amb Toni, un altre adolescent que ha tingut un accident de moto i pateix un lleuger retard mental.

Finalment, Lleó es veu obligat a conèixer Ignasi, un adolescent que ha patit un atac de cor després de tenir una baralla a l'institut, amb el qual es queda tancat a l'ascensor, fins que descobreix que hi ha darrere d'aquesta faceta de dur i el nomena el 'guapo'.



Tots acaben encaixant bé en el grup, acceptant el dolent i el bo i fent el possible per donar-se suport.






















Pulseres amunt!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario